با شیوه های بسته بندی ورق گالوانیزه آشناشوید


هنگام‌ خرید ورق گالوانیزه  باید به ضخامت، ابعاد و وزن آن دقت داشته باشید. نوع بسته‌بندی ورق گالوانیزه با توجه به رول یا شیت بودن آن متفاوت است و گاها کیفیت بسته بندی صادراتی آن بسیار متفاوت می باشد. اما جهت فروش داخلی نسبتا شبیه بوده، که اطلاعات دقیق آن را از مرکز فروش ورق گالوانیزه بپرسید. ورق گالوانیزه از نظر ابعادی و شیوه‌های بسته‌بندی تنوع نسبتاً زیادی داشته و مطمنا  بسته بندی سفارشی اگر مدنظر مشتری باشد در تعیین قیمت ورق نقش خواهد داشت.

حتی بارها دیده شده که بسته‌بندی غیراصولی ورق گالوانیزه موجب وارد آمدن آسیب و خساراتی به این ورق شده است. از این رو و به دلیل اهمیتی که موضوع بسته بندی ورق گالوانیزه دارد، بازرگانی آرادآهن تصمیم گرفت با انتشار مقاله‌ای، مشتریان خود را نسبت به این مسئله و انواع شیوه‌های بسته بندی ورق گالوانیزه آگاه سازد. پس با ما در این مقاله همراه باشید.

خرید ورق گالوانیزه

برای خرید ورق گالوانیزه باید به صورت دقیق، مشخصات فنی آن را تعیین کنید. منظور از مشخصات فنی ورق گالوانیزه ابعاد، ضخامت و وزن آن است که با قیمت ورق نیز رابطه‌ی مستقیمی دارد. به طور کلی ورق‌های گالوانیزه با ضخامت‌های 0.18 تا 6 میلی‌متر و در عرض 1 یا 1.25 متر تولید می‌شوند.

از دیگر مشخصات مهمی که باید هنگام خرید به آن دقت داشته باشید، میزان کوتینگ یا ضخامت لایه‌ی پوششی سطح ورق است. سطح ورق‌های گالوانیزه در طول فرایند تولید و یا گالوانیزه شدن با یک لایه یکنواخت عنصر روی پوشش داده می‌شوند و این لایه به آن‌ها خواصی چون: مقاومت در برابر خوردگی، زنگ زدگی و .. خواهد داد. منظور از درصد پوشش یا کوتینگ ضخامتی است که این لایه روی دارد و با میزان ،مقاومت و طول عمر ورق رابطه‌ی مستقیمی دارد. بنابراین باید حداقلی از میزان کوتینگ ورق را با توجه به شرایط جغرافیایی و محیطی محل اجرای پروژه‌ی خود تعیین کرده و در هنگام خرید در نظر بگیرید.

اهمیت بسته بندی ورق گالوانیزه

بسته بندی از دیگر فاکتورهایی است که هنگام خرید ورق گالوانیزه باید در مورد آن از مرکز فروش اطلاعاتی را درخواست کنید. اما چرا بسته بندی ورق گالوانیزه تا این حد حائز اهمیت است؟ اصلاً بسته بندی ورق گالوانیزه چه مزایایی دارد؟

قابلیت جابه‌جایی: ورق‌های گالوانیزه معمولاً وزن زیادی دارند که جابه‌جا کردن آن‌ها را بسیار دشوار می‌کند. به خصوص که شکل ورق مانندشان باعث آسیب پذیری آن‌ها در هنگام جابه‌جایی خواهد شد. به همین دلیل در اکثر موارد ورق‌های گالوانیزه را به صورت رول شده بسته بندی می‌کنند، تا حمل و نقل راحت‌تر و ایمن‌تری داشته و به سلامت به مقصد برسند.
جلوگیری از آسیب: بدون شک سطح صیقلی و صاف ورق گالوانیزه را دیده‌اید. به علاوه این سطح با لایه‌ی از عنصر روی پوشانده شده است. در صورتی‌که این مقطع فولادی به درستی بسته بندی نشود، احتمال اینکه سطح و یا لایه‌ی پوششی آن آسیب ببیند، بسیار زیاد خواهد بود.
افزایش طول عمر: انبارداری و نگهداری ورق گالوانیزه در حالت کلاف و بسته بندی شده بسیار راحت‌تر است. به علاوه ورق رول شده کمتر در معرض شرایط آسیب‌زایی محیطی و جغرافیایی قرار گرفته و در مدت زمان بیشتری خواص خود را حفظ خواهد کرد.

شیوه های بسته بندی ورق

برای بسته بندی ورق‌های گالوانیزه از تجهیزات، وسایل و روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که هر کدام از آن‌ها درجات متفاوتی از امنیت را برای ورق فراهم می‌کنند که در نتیجه قیمت نهایی فروش ورق گالوانیزه را تحت شعاع قرار می‌دهند. در ادامه به توضیح این شیوه‌ها خواهیم پرداخت:

شیوه‌ی 601: در این روش دو لبه درونی و بیرونی ورق توسط چهار تسمه شعاعی و یک تسمه محیطی تحت پوشش قرار می‌گیرند؛ اما سطح ورق همچنان در معرض آسیب بوده و محافظت خاصی برای آن در نظر گرفته نمی‌شود. به همین دلیل از این شیوه در مواقعی استفاده می‌کنند که نیاز به جابه‌جایی‌های طولانی و انبارداری‌های بلند مدت نباشد.
شیوه‌ی 621: در این روش با استفاده از چهار تسمه شعاعی و دو تسمه محیطی لبه‌ها محافظت شده و به علاوه سطح ورق نیز با ورق‌های محافظ پوشش داده می‌شود تا در برابر رطوبت محفوظ بماند. استفاده از شیوه‌ی بسته بندی 621 به دلیل ایجاد سطح بالایی از ایمنی و هزینه‌های مناسب بسیار رایج و متداول است.
شیوه 631: تنها تفاوتی که این شیوه با شیوه‌ی 621 دارد، استفاده از پالت‌های چوبی است که برای حمل و نقل ورق امنیت بیشتری را به همراه خواهد داشت.
شیوه 641: برای بسته بندی ورق گالوانیزه در این روش از شش تسمه شعاعی و سه تسمه محیطی استفاده می‌شود. به علاوه سطح ورق نیز کاملاً با پوشش‌های امنیتی محافظت می‌شود. در واقع این شیوه از بسته بندی ورق گالوانیزه بسیار ایمن است، اما به دلیل نیاز به هزینه‌های بالا تنها در مواردی از آن استفاده می‌شود که نیاز به انبارداری و نگهداری طولانی مدت ورق باشد.
شیوه 651: تنها تفاوتی که این شیوه با شیوه بسته بندی 641 دارد، استفاده از پالت‌های چوبی برای حمل و نقل و جابه‌جایی آسان‌تر و ایمن‌تر است. مسلماً اجرای این شیوه نیز به هزینه‌های زیادی نیاز دارد و به شدت بر روی قیمت نهایی خرید ورق گالوانیزه اثر می‌گذارد. از این رو این شیوه، تنها برای صادرات به سایر کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت ورق

قیمت ورق‌ فولادی به نوع، ابعاد و کیفیت آن بستگی دارد. برای مثال ورق گالوانیزه می‌تواند در دو نوع گالوانیزه گرم و یا سرد تولید شود. ورق‌های گالوانیزه گرم از ضخامت کوتینگ بالا و مقاومت زیادی برخوردار هستند. در مقابل ورق‌های گالوانیزه سرد به دلیل اینکه در دماهای بالا قرار نمی‌گیرند، کیفیت ظاهری خود را حفظ کرده اما لایه‌ی پوششی عمیقی را به خود جذب نمی‌کنند. از این رو مقاومت و استحکام کمتری در مقایسه با ورق‌های گالوانیزه گرم خواهند داشت.کیفیت از دیگر فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت ورق گالوانیزه است. این مشخصه‌، رابطه‌ی مستقیمی با برند و مارک ورق دارد. هرچه کارخانه‌ تولیدکننده ورق مجهزتر و به روزتر باشد و از مواد اولیه‌ی مرغوبتری استفاده کند؛ به طور قطع ورق تولیدی از کیفیت بالاتر و در نتیجه قیمت بیشتری نیز برخوردار خواهد شد.

شایان ذکر است که شما می‌توانیدلیست قیمت ورق گالوانیزه در انواع برندها و سایزها را در سایت آرادآهن مشاهده نمایید. همچنین در صورتی که به مشورت با متخصصان نیازمند هستید و یا سوالی در این زمینه خرید ورق گالوانیزه دارید، می‌توانید با شماره‌ی 34055-031 تماس گرفته و به صورت رایگان از راهنمایی کارشناسان فروش ما استفاده کنید.

فروش ورق گالوانیزه

فروش ورق گالوانیزه توسط مراکز مختلفی در سراسر کشور صورت می‌گیرد. اما از آنجایی که کیفیت و اصالت این محصول بسیار حائز اهمیت است توصیه می‌کنیم که خرید خودرا تنها در مراکز معتبرثبت نمایید.

مراکز فروش ورق معمولاً محصولات خود را از تولیدکنندگان معتبر تأمین نموده و در هنگام فروش ورق گالوانیزه قیمت‌های خود را براساس تعرفه‌ها به شما اعلام می‌کنند. در این صورت می‌توانید آسوده خاطر باشید که به ورق فولادی با کیفیتی بالا و قیمتی مناسب دست پیدا کرده‌اید.

مرکز پخش انواع ورق فولادی در ایران

از دیگر خدمات ویژه بازرگانی آراد آهن امکان ثبت سفارش به صورت غیرحضوری است. شما می‌توانید با سفارش آنلاین ورق سیاه و گالوانیزه از طریق فرم‌های مشخص شده در سایت، محصولات خود را درخواست کرده و بعد از دریافت مشاوره‌ی رایگان در کوتاهترین زمان ممکن آن‌ها را در هرنقطه از کشور تحویل بگیرید.

منبع : دانشجو اینترنشنال

درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم


 

درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم

 

 

درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم تا بهترین نتیجه را کسب نمائیم؟ دپارتمان زیست حرف آخر برای یادگیری بهتر زیست پیشنهاداتی ارائه کرده است. تاکنون در این باره که زیست شناسی مهم ترین درس رشته علوم تجربی در آزمون سراسری است، بارها صحبت شده و بیان تاثیر آن در تراز و رتبه داوطلب، تکرار مکررات خواهد بود. اما با این حال اشاره ای مختصر و اجمالی برای تاکید بیشتر به مطالعه اصولی زیست و لزوم توجه به این درس برای نتیجه گیری بهتر، خالی از لطف نمی باشد. استاد شعبانی و شاکری اساتید زیست حرف آخر تجربیات خود را به اشتراک گذاشته اند.

همانطور که شما نیز می دانید، زیست شناسی از دروس دارای ضریب بالا برای داوطلبان تجربی است که در قبولی رشته هایی که نیازمند کسب رتبه های عالی در کنکور می باشند، نقش پررنگی دارد. از همین رو باید مطالعه این درس به صورت روزانه در برنامه درسی قرار بگیرد و حداقل یک چهارم از کل زمان مطالعه هفتگی به این درس اختصاص یابد. این مدت زمان می تواند شامل خواندن مطالب کتاب، محتوای منابع و درسنامه های زیست و همچنین زدن تست باشد. اگر این پرسش برای شما نیز مطرح است که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و مراحل صحیح خواندن آن به چه صورت است، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

 

خواندن فصل به فصل بهتر است یا ترکیبی؟

قبل از هر چیز بهتر است این مسئله را مورد بررسی قرار بدهیم که بهتر است زیست را به صورت ترکیبی بخوانیم و یا اینکه فصل به فصل پیش برویم؟ اساسأ مطالعه زیست به هریک از این دو صورت، صحیح است و درصورتی که رویه شما برای خواندن این درس به یکی از این دو شیوه می باشد، بهتر است همان را ادامه دهید. درواقع بیش از اینکه روش و نحوه خواندن زیست مهم باشد، این میزان یادگیری و بازدهی شما است که باید مورد توجه قرار بگیرد. بنابراین روشی که با افزایش بازدهی شما همراه باشد، بهترین خواهد بود.

اما به طور کلی خواندن ترکیبی یا مبحثی درس زیست در ارتقاء سطح یادگیری یا همان بازدهی فرد، تاثیر بیشتری دارد. لذا بایستی ابتدا تمامی مباحث را از یکدیگر تفکیک نموده و سپس به مطالعه عمیق و مفهومی آنها بپردازیم. بنابراین برای اینکه بدانیم درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم باید مطالعه مفهومی و ترکیبی زیست را یاد بگیریم.

 

اکنون که دانستیم هردو روش مطالعه زیست درست هستند، قصد داریم در ادامه شیوه خواندن هریک را مورد ارزیابی قرار داده و آموزش دهیم. در ابتدا به سراغ خواندن مبحثی یا ترکیبی زیست می رویم.

 

نحوه مطالعه مباحث زیست کنکور

همانطور که گفته شد در این روش ابتدا باید تمامی مباحث موجود در فصل های مختلف زیست، از یکدیگر تفکیک شده و سپس ترتیب خواندن آنها را شرح دهیم. این کاری است که اکثر رتبه برترهای کنکور تجربی به آن توجه خاصی دارند و با دقت انجام می دهند. لذا در ابتدا و برای اینکه بدانیم مباحث درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم به تفکیک آنها پرداخته ایم.

 

دسته بندی مباحث زیست شناسی

  • زیست گیاهی

5 فصل از کتاب زیست کنکور در سه پایه تحصیلی رشته تجربی شامل، فصل های 6 و 7 پایه دهم، 8 و 9 پایه یازدهم و فصل 6 پایه دوازدهم، زیست گیاهی هستند. زیست گیاهی حرف آخر به صورت مجزا توسط استاد هومن روان تدریس شده است.

 

  • زیست ژنتیک

زیست ژنتیک نیز از 5 فصل تشکیل گردیده که تنها در زیست پایه های یازدهم و دوازدهم مشاهده می ‌شود و شامل فصل های 6 و 7 زیست یازدهم و  فصل های 1 و 3 و 4 زیست دوازدهم می باشند. پکیج ژنتیک حرف آخر با روش های پویانمایی توسط استاد شعبانی و شاکری تدریس شده است

 

  • زیست سلولی و مولکولی

این مباحث نیز مجموعأ 6 فصل از کتاب زیست‌ را به خود اختصاص داده که دربردارنده فصل یک زیست دهم به انضمام گفتار 2 این کتاب و همچنین فصل های 1، 2، 5، 6  و 7 زیست دوازدهم هستند.

 

  • زیست جانوری و انسانی

در فصل هایی از کتاب زیست نیز مکررأ به مباحث زیست جانوری و انسانی برخورد می کنیم که شامل فصل‌ های 1 تا 5 زیست دهم و فصل ‌های 1، 2، 3، 4، 5 و 7 زیست یازدهم می باشند.

اکنون با دسته بندی فصل های مرتبط و دارای مباحث یکسان، بهتر می دانیم که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم تا نتیجه بگیریم. درواقع با این کار، ضمن آشنایی و تسلط بر مباحث زیست کنکور در فصول مختلف، می ‌توان برای چگونگی خواندن آنها و ترتیب مطالعه این مباحث، برنامه ریزی بهتری داشت.

 

ترتیب خواندن مباحث زیست

در دنباله پاراگراف قبل که برای مطالعه راحت تر، زیست را در دسته های ژنتیک، گیاهی، جانوری و انسانی، سلولی و ملکولی، قرار داده و بخش بندی کردیم، نوبت به مطالعه آنها به ترتیبی می رسد که شرح خواهیم داد. توصیه ما این است که ابتدا به سراغ خواندن مباحث جانوری و انسانی و زیست سلولی و مولکولی بروید. هر چند که در برنامه قطاری حرف آخر نحوه مطالعه از زیست دهم تا دوازدهم توضیح داده شده است.

بر این اساس باید به ترتیب زیر برای خواندن زیست اقدام نمائید:

  • قدم اول، خواندن کامل و دقیق فصل‌ های 1 تا 5 زیست دهم که شامل مباحث جانوری و انسانی است.
  • سپس به مطالعه فصل 1 تا 5 زیست یازدهم از همان مبحث جانوری و بدن انسان بپردازید.
  • در ادامه زیست دوازدهم یا زیست سلولی و مولکولی به غیر از فصول 3 و 4 که مربوط می شود به ژنتیک را مطالعه نمائید.

 

در دنباله این موضوع که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و پس طی مراحل بالا، تقریبأ موفق به خواندن تمام مباحث زیست سلولی و مولکولی، بدن انسان و جانوری خواهیم شد. از این پس می توانید به مطالعه بخش های مربوط به زیست گیاهی و ژنتیک بپردازید. البته شما می توانید ترتیب فوق را به صورت برعکس انجام دهید. به این معنی که ابتدا مباحث ژنتیک و گیاهی را بخوانید و سپس به سراغ سایر بخش ها بروید.

 

به این ترتیب که:

  • ابتدا فصل 6 و 7 زیست دهم و 8 و 9 زیست یازدهم که ارائه دهنده مباحث گیاهی زیست کنکور هستند را مطالعه نمائید.
  • سپس به خواندن فصل 6  و 7 زیست یازدهم و 3 و 4 زیست دوازدهم که دربردارنده مباحث ژنتیک می باشند، بپردازید.

 

تا این بخش از مقاله دانستیم که مباحث زیست و ترتیب مطالعه فصل های آن به چه صورت است. در ادامه این محتوا و برای پاسخ به این سوال که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم به روش مطالعه فصل به فصل کتاب و ارائه برخی راهکارها و پیشنهادات برای افزایش کیفیت مطالعه و بازدهی خواهیم پرداخت.

 

مراحل مطالعه فصل به فصل کتاب زیست

روش خواندن هر فصل از زیست شناسی برای کنکور به شرح زیر است:

 

?- در مرحله اول باید هر فصل از کتاب را یک بار به طور کامل بخوانید.

?- سپس هر فصل را متناسب با کتاب تست خود، تقسم بندی کنید.

?- اکنون هریک از این بخش ها را با دقت خوانده و زیر نکات مهم خط بکشید.

?- در اقدام بعدی در این راستا که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و برای یادگیری بهتر مطالب می توانید از منابع کمکی و درسنامه های زیست نیز استفاده کنید.

?- در این مرحله نوبت به تست زنی می رسد. درواقع پس از اتمام هر فصل از کتاب، باید تست های مربوط به همان فصل را حل کنید. اگر هنوز در زدن تست دچار مشکل هستید، زیاد مهم نیست چون در حال حاضر، هدف یادگیری بهتر است.

?- نکات مهم مربوط به هر بخش را که با کشیدن خط استخراج کرده اید، یادداشت کنید.

?- اکنون با اتمام این مراحل برای هر فصل به خوبی می دانیم که هر فصل از درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و می توانیم به سراغ فصل بعدی رفته و همین مسیر را اجرا کنیم.

?- برای دوره فصل های خوانده شده نیز تنها کافیست یک بار دیگر مطالب همان فصل را به همراه نکاتی که استخراج و یادداشت کرده اید، مطالعه نمائید. سپس با گذشت حداقل ?? ساعت به سراغ تست های مفهومی همان فصل بروید. در هنگام مشاهده جواب تست ها، پاسخ تشریحی آنها را نیز بخوانید. به این ترتیب ضمن یک مرور دوباره و یادگیری نکات جدید، علت جواب های اشتباه خود را نیز می فهمید.

?- در پایان این مراحل و پس از انجام کلیه موارد فوق، خلاصه نویسی را فراموش نکنید.

 

نکته: بهتر است در هنگام خواندن درس زیست، مدت زمان مطالعه هر فصل را یادداشت کنید تا در ماه های نزدیک به کنکور و هنگام جمع بندی بدانید که برای مرور هر فصل به چه مقدار زمان نیاز دارید.

 

خلاصه نویسی زیست کنکور

هدف و نحوه انجام خلاصه نویسی زیست کنکور با سایر دروس مانند ریاضی و یا فیزیک متفاوت می باشد. درواقع خلاصه نویسی دروسی همچون فیزیک و ریاضی با هدف افزایش سرعت عمل دوره مطالب و نکات مهم بوده و برای مرور چندین باره درس کمک بزرگی محسوب می شود. اما هدف از خلاصه نویسی درس زیست، ایجاد یک تسلط کلی بر روی محتوای هر فصل است و اینکه پیش از دوره هر فصل، یک دید کلی از اطلاعات آن در اختیار داشته باشیم. در حقیقت، به این وسیله مطالب هر فصل به شکلی پایدار در ذهن ما تثبیت می گردند و در حین مطالعه کتاب نیز، تمرکز و توجه بر روی جزئیات مهم کتاب، بیشتر می شود.

حالا که یادگرفتیم که درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم باید به خلاصه نویسی و یادداشت برداری از نکات مهم و به درد بخور نیز توجه داشته و با هر بار خواندن کتاب، نکات و خلاصه هر فصل را نیز مرور کنیم. برای خلاصه نویسی بهتر مطالب، کتاب الگو تا رتبه حرف آخر نیز ارائه شده است.

 

لزوم خواندن کتاب درسی در کنار منابع زیست

معمولا این سوال نیز بسیار پرسیده می شود که آیا با وجود منابع کمک درسی متنوعی که تعدادشان کم نیست و البته برخی از آنها کیفیت آموزشی بالایی دارند، خواندن کتاب درسی زیست لزومی دارد؟ یا اینکه تنها خواندن درسنامه ها و منابع کمکی، کفایت می کند؟ نظر تمام کارشناسان کنکور به طور قطعی بر این است که به رغم استفاده از بهترین منابع آموزشی و کمک درسی، بازهم به هیچ عنوان از کتاب درسی و محتوای آن نباید غافل شوید. درواقع همانطور که از نام کتب کمک آموزشی مشخص است، آنها مکمل مطالبی هستند که در کتاب درسی ارائه می گردد.

شاید بپرسید، منابع درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و چطور به طور همزمان از هردوی آنها استفاده کنیم؟ شما بایستی پس از هربار مطالعه درس زیست و به ویژه پس از هر فصل به سراغ درسنامه های زیست و یا سایر منابع آموزشی رفته و یک بار دیگر درس مورد نظر را از این طریق مطالعه کنید. این کار می تواند بنا به نیاز داوطلب چند بار تکرار شود. به این ترتیب، پس از برخورد با نکات جدید می توانید آنها را یادداشت نموده و در مطالعات بعدی و پیش از خواندن درس جدید آنها را مرور کنید.

 

اصول مطالعه و یادگیری درس زیست

 پس از آشنایی با ترتیب خواندن مباحث زیست و همچنین نحوه مطالعه فصل به فصل این درس و خلاصه نویسی آن، بد نیست یک برنامه کلی از چگونگی خواندن این درس و عملکرد خود در هنگام مطالعه نیز داشته باشیم. در این صورت به خوبی می دانیم که مباحث و هر فصل از درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم تا ملکه ذهن ما گردند. بر این اساس، مراحل پروسه مطالعه درس زیست از قرار زیر می باشد:

 

  • اصل اول یادگیری

زیست، درسی حفظی و مفهومی است که خواندن آن باید ترکیبی از یادگرفتن مطالب و حفظ کردن آنها باشد. به این معنی که ابتدا باید درس را خوب بفمید تا بتوانید آن را حفط کنید.

 

  • پیش مطالعه

این اقدام برای آشنایی کلی با مطالب پیش رو صورت می گیرد به ویژه برای افرادی که اولین بار قصد خواندن زیست را دارند. به این صورت که نگاهی تیتروار به عناوین فصل و اشکال و قسمت هایی که بولد شده اند، بیاندازیم.

 

  • خواندن مفهومی

فهمیدن مطالب به طور دقیق و عمقی بدون توجه به سرعت و ریتم مطالعه، اصل مهمی است که کمک می کند یاد بگیریم درس زیست را برای کنکور چگونه بخوانیم و یاد بگیریم.

 

  • بازگو کردن مطالب

در این مرحله، هر پاراگراف را یکبار بخوانید سپس آن را برای خود بازگو کرده تا کاملا یاد بگیرید. دقت در جملات مهم و عبارات کلیدی برای یادگیری عمیق و اصولی الزامی است.

 

  • حفظ کردن مطالب

اکنون نوبت به حفظ کردن متن و تسلط بر محتوای کتاب می رسد. تنها در صورتی می توانید خط به خط مطالب کتاب زیست را حفظ کنید که قبلا آنها را یاد گرفته باشید. درواقع باید در هنگام حفظ کردن، تمام سطرها در ذهن شما تداعی شوند. در غیر این صورت نیاز به تکرار بیشتر و درک بهتر مطالب دارید. سعی کنید سرعت خواندن خود را افزایش دهید این کار موجب افزایش دقت و همچنین تداعی سریع تر سطرهای بعدی در ذهن می شود.

https://mindvalley.kl.tis.edu.my/user/melba_luna161

http://onlinemanuals.txdot.gov/help/urlstatusgo.html?url=http://harfehakhar.com

https://gitlab.bsc.es/ZainDale1

https://kwafoo.coe.neu.edu:7788/git/ZainDale1